Dutch Junior Open

Golfclub Toxandria is sinds 1984 gastheer van The Dutch Junior Open. Veel Amerikaanse PGA-, Europese en Aziatische tourprofessionals hebben hier sindsdien aan deelgenomen. Kampioen van de Masters of Augusta 2016 Danny Willet nam al deel aan de Nederlandse Junior Open in 2006. In de loop der jaren werd deelname aan The Dutch Junior Open internationaal een belangrijke stap om een golfprofessional te worden. Onlangs won Thomas Pieters het KLM Open in 2015. Het nam deel aan de Nederlandse Junior Open in 2011. Christel Boeljon, lid van de Solheim-beker in 2011 en winnaar van de Deloitte Ladies Open in 2015, heeft de Nederlandse Junior Open in 2006 gewonnen.

logo-djo-

Jong talent koesteren

De geschiedenis van de Dutch Junior Open bevat fantastische jonge spelers zoals Nicolas Colsaerts, Martin Kaymer, Justin Rose, Joost Luiten, Thomas Bjorn, Maarten Lafeber, Daan Schrei, Zane Scotland, en last but not least Dutch Junior Open Ambassadeur Rolf Muntz. Door de jaren heen is het speelveld sterker en sterker geworden. De meerderheid van de spelers speelt momenteel beter dan scratch. Al vele jaren verwelkomt het Dutch Junior Open vele veelbelovende jonge golfers van over de hele wereld bij Golfclub Toxandria.

Welkom in Nederland

Golfclub Toxandria en de organisatie van The Dutch Junior Open zijn vooral dankbaar voor de genereuze steun van haar sponsors en de warme steun van meer dan 200 vrijwilligers, geweldige catering en het uitstekende team van greenkeepers. Want al hun inspanningen en middelen ondersteunen ons om die jonge enthousiaste spelers ieder jaar een warm welkom te bieden bij Toxandria!

Start typing and press Enter to search