GOLFCLUB TOXANDRIA

18 holes baan in Molenschot, N.Br
Trots op haar rijke geschiedenis
Open voor iedereen: Leden, gasten, jeugd en professionals

Dutch Junior Open

ZWITSERLEVEN DUTCH JUNIOR OPEN 2017

Binnenkort op Toxandria: wereld jeugd met ambitie - pro’s to be

Van 19 tot en met 22 juli as. wordt de 33e editie van het Dutch Junior Open gespeeld op Toxandria. Voor meer informatie betreft deelnemersveld & latest news verwijzen wij graag naar www.junioropen.nl

Zwitserleven is de nieuwe hoofdsponsor van dit internationale jeugdtoernooi. Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de verzekeraar voor inkomen, nu en later. Als gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten. We willen mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als “Het Zwitserleven Gevoel”. Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. Zwitserleven is er dan ook trots op dat zij al vier keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.

Wildcards voor het KLM Open en de SA Women’s Open

Voor de winnaars van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 worden wildcards beschikbaar gesteld door The South African Women’s Professional Golf Association en de organisatie van het KLM Open. De kampioen onder de meisjes ontvangt een wildcard voor het SA Women’s Open 2018. De winnaar bij de jongens zal een wildcard in ontvangst nemen voor het KLM Open 2017 dat van 14 tot en met 17 september as. wordt gespeeld. 

Sterk deelnemersveld

Afkomstig uit zo’n 20 verschillende landen vormen circa 80 jongens en 40 meisjes naar verwachting ook dit jaar een bijzonder sterk deelnemersveld. De inschrijflijst toont zeer getalenteerde jeugdspelers, die in de top van de World Amateur Golf Ranking (WAGR) staan genoteerd!

Omdat er voor het Dutch Junior Open traditiegetrouw meer inschrijvingen zijn dan er spelers kunnen deelnemen, zullen reservespelers in de gelegenheid worden gesteld om mee te doen aan de Monday Qualifier, waarmee de laatste wildcards voor Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 kunnen worden bemachtigd. Na de derde speelronde op vrijdag 21 juli as. gaat de bovenste helft van het deelnemersveld door naar de finaledag op zaterdag 22 juli as.

Op of omstreeks 3 juli as. zal de definitieve lijst van deelnemers aan het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 bekend gemaakt via de website www.junioropen.nl. Op de website is ook meer informatie te vinden over het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017, zoals starttijden en live-scoring.

Bezoekers zijn op alle toernooidagen van harte welkom op Toxandria, om te genieten van jong talent, groots golf en om de enthousiaste spelers en kampioenen-in-spee te supporten! De toegang is gratis.