GOLFCLUB TOXANDRIA

18 holes baan in Molenschot, N.Br
Trots op haar rijke geschiedenis
Open voor iedereen: Leden, gasten, jeugd en professionals

Vrijwilligers en gastgezinnen DJO

Vrijwilligers en gastgezinnen DJO

Dutch Junior Open 2017

 

Sinds 1984 wordt het Dutch Junior Open op Toxandria gespeeld. Van 19 tot en met 22 juli as. vindt al weer de 33e editie van dit toernooi plaats. Zwitserleven is dit jaar hoofdsponsor van het Dutch Junior Open.

 

Vrijwilligers

Om ook dit jaar het Dutch Junior Open goed te laten verlopen is de steun van zo’n 200 vrijwilligers nodig. Als lid van onze vereniging wordt u dan ook van harte uitgenodigd om als starter, spotter, green-side reporter, scoredrager of kaartinnemer een vrijwillige bijdrage te leveren aan het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017. Zo heeft u bovendien de mogelijkheid om dit toernooi van dichtbij mee te maken. Meldt u zich daarom nu aan als vrijwilliger: Klik hier voor het inschrijfformulier. Op zondag 16 juli as. wordt vanaf 16.00 uur in het clubhuis uitleg gegeven over de verschillende functies van vrijwilligers. Het complete schema van deelnemende vrijwilligers, hun functies, tijd en locatie zal dan worden gepresenteerd. Daarbij is er ook ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen.


Voor meer informatie over vrijwilligers tijdens het Zwitserleven Dutch Junior Opem 2017 kunt u contact opnemen met Ilmy Naus via vrijwilligers@junioropen.nl

Gastgezinnen

Verder zijn we ook dit jaar op zoek naar gastgezinnen, waarin jeugdspelers gedurende het toernooi kunnen worden ondergebracht. Een groot aantal van de jonge spelers geeft de voorkeur aan een gastgezin boven een hotel. Als gastgezin hoeft u, behalve een slaapplaats voor de speler(s), verder nergens voor te zorgen: voor de deelnemers aan het Zwitserleven Dutch Junior Open worden namelijk alle maaltijden op Toxandria verzorgd; hetzelfde geldt voor het vervoer van en naar de baan. U bent natuurlijk steeds van harte welkom om uw gast(en) te zien spelen gedurende het toernooi.


Gastgezinnen kunnen zich aanmelden bij Dominique van Unnik via hotel@junioropen.nl.

 

De DJO-Commissie