In Nieuws

Koningsdag bestond dit jaar, traditiegetrouw, uit een wedstrijd om oud zilver: de Willem Alexanderbeker en de Beatrixbeker.
De dag begon koud en de baan was zowaar een beetje bevroren waardoor we een half uur later gestart zijn, niemand wil immers de hele dag op wintergreens spelen!
Aangezien er een overweldigende hoeveelheid aanmeldingen was werd besloten tot een dubbele gunshot met 4-ballen, op die manier konden alle belangstellenden meespelen in een ochtend- of middagshift.

De leden werden ontvangen in het clubhuis met koffie, thee en een lekkere oranje soes.

Deze dag was een lustrumactiviteit dus uiteraard had de lustrumcommissie een en ander georganiseerd.
Er waren twee tronen waarop met plaats kon nemen voor een zogenaamd “statieportret” met Willem Alexander en Maxima. Hiervoor was een speciale camera
“de Flitskast” gehuurd waardoor de leden de foto’s direct mee konden nemen; wie wil Willie en Max nou niet op de koelkast?

Zoals gezegd waren Willem Alexander en Maxima de hele dag aanwezig, niet 1 keer maar in drievoud, dus nee….u zag niet dubbel er waren 3 Maxjes en 2 Willies.
Het lustrumlied heeft, voor de oplettende luisteraars, wederom door het clubhuis geschald. Kent u het nog? Zo niet, klik dan eens op het dashbord op de website, daar kunt u het nogmaals beluisteren.

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking, gefeliciteerd Pieter Hillebrand en Marcel de Kort, gevolgd door een aangeklede Koningsborrel, met dank aan Culinice. Er was een geweldige DJ, Bas Jansen, en Saxofonist, Jan Kiewiet de Jonge (die menigeen herkende van hun bruiloft uit de tijd dat hij speelde bij de Pasadena’s), zij kregen de voetjes moeiteloos van de vloer.


We kijken terug op een zeer geslaagde, feestelijke, zonovergoten dag met ruim 160 enthousiaste Toxandria leden die weten wat feest vieren is!!!!
Op naar het volgende evenement:

DE ASPERGETOUR met ASPERGEDINER!!!

Start typing and press Enter to search