In Nieuws

Op zaterdag 13 mei vond het 3e evenement van het lustrum plaats:
De ASPERGE TOUR, bestaande uit een Texas Scramble 18 holes fun-wedstrijd en aansluitend een ASPERGE DINER op het terras van ons prachtige clubhuis.

Een van de hoogtepunten was de hole-in-one van Inge Schouwink op hole 16, u begrijpt dat de champagne later die middag rijkelijk vloeide op het terras! Hulde aan Inge!
De wedstrijd werd gewonnen door:

Team 13;
Joost van Beveren
Patrick Hoefsmit
Edith Nolte-van Kraaij
Marlien Kaptein

2e plaats: Team 2
Jessica Gieben
inge Schouwink
Loek Ghering
Hans Jansen

3e plaats: Team 7
Simone Hofland Lokin
Lisette Jacobs
Marja Jacobs-Scholten
Margriet van Haagen- Holland

Longest drive heren: Loek Ghering
Longest drive dames: Lisette Jacobs


Nearest heren: Jan-Paul Remmers
Nearest dames: geen dame op de green


Om de leden extra uit te dagen was er ook een uitdaging om ” het perfecte plaatje” te schieten, u weet wel die ene foto die eruit springt vanwege originaliteit, vindingrijkheid, onmogelijke positie van de fotograaf en ga zo maar door. Uit de vele inzendingen ging de prijs naar de flight van “Dien,Mien,Sieg en Pegs”, de winnende foto is op de website terug te zien.


Aansluitend werd genoten van een heerlijk 3 gangen asperge diner, met bijpassende wijn, geserveerd door Culinice. De lange tafels waren gedekt met wit linnen, er stonden grote zilveren kandelaars en de feestelijke uitgedoste leden zorgden voor een sprookjesachtige sfeer en een magische avond!
Om deze feestelijke avond de volmaken werd het diner opgeluisterd door de prachtige klanken van operazangeres Frederique Klooster, oftewel Freya. Zij bracht, live gezongen, voor ons de meest fantastische operastukken (wie kent niet Bianca Castafiore, de Milanese nachtegaal) ten gehore en werd daarbij begeleidt op vleugel door Maarten Hillenius.

Wij kijken terug op een fantastische dag en avond en hebben vooral genoten van uw aanwezigheid. Het is mooi om te zien hoe de leden met elkaar genieten, in de baan en op ons prachtige terras.
Herkent u het gevoel uit ons lustrumlied?
” We vertellen golfverhalen, dan staat iedereen te stralen op het terras in de zon dus heel voldaan. Lustrum is een mooie tijd, Tox on tour het is een feit” !!!!
En zo is het, we zijn los en gaan in volle vaart door naar het volgende evenement:DE TOX RIDE TOUR OP ZATERDAG 17 JUNI.

Start typing and press Enter to search