In Nieuws

Op 5 juli vierden we de echte verjaardag van Toxandria, 95 jaar!!!

Deze feestdag werd afgetrapt met een 9-holes funwedstrijd in het thema “classic vintage golf”, vele leden gaven gehoor aan deze dresscode, super leuk!!

Winnaars:
1e 9 holes: 1e prijs Liesbeth Jolles, 2e prijs Marcel de Kort
2e 9 holes: 1e prijs Edith Nolte, 2e prijs Bernardine de Vries

We vervolgden de festiviteiten, na de speech van onze voorzitter Carlijn Wilton, met taart en champagne onder de traditionele klanken van de Schotse doedelzakspelers in “classic vintage golf” sferen. Aansluitend was het tijd voor de lustrum groepsfoto, was u erbij en prijkt u binnenkort op een mooi plaatsje in de hal? Tijdens het schieten van de foto is hole 18 vastgelegd door een drone met ons prachtige clubhuis en de green van 18 vol in beeld. Dank aan Guus ten Dolle.

Na de foto kon men aanschuiven voor een heerlijk Javaans buffet, verzorgd door Culinice, terwijl de spreker van deze avond, Adam Rolston, zich klaar maakte voor zijn ” longest hole”. We mogen terugkijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest, met aanwezigheid van veel enthousiaste leden, genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en elkaars gezelschap, op naar de 100!!!!

Start typing and press Enter to search