In Nieuws

In een overvolle golfagenda stond op zaterdag 8 juli de TOUR de FRANCE gepland, een 18 holes fun-wedstrijd met in de baan en op het terras  diverse Franse elementen. De mussen vielen van het dak en sommige leden durfden de uitdaging op onze zonovergoten baan dan ook niet aan te gaan. Diegenen die wel zo stoer waren om mee te doen hadden een fantastische dag met Franse slag.

In de baan werd een ” wielren-challenge”  gehouden waarin werd gestreden om de bolletjes bergop-trui, de groene sprint en de gele trui.
WINNAARS: Lisette Jacobs (geel),  Dominique van Unnik (bolletjes) en Carin Verkijk (groen), HULDE dames!!
Er werd jeu de boules gespeeld op hole 5 en er stond een heuse ” Deux Chevaux Vapeur”, oftewel een lelijke eend met 2 paardenkracht op hole 8. Hier werd een foto genomen en kreeg men een lekker glaasje Pastis, Franser kan het bijna niet.

Winnaars:

1 Lisette Jacobs
2. Remco Snoep
3.Dominique van Unnik

Na afloop werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke kaastafel en een wijnproeverij en speelde Gerard Alderliefste op het terras de bekendste Franse chansons. Het is overduidelijk dat, met name de vrouwelijke Toxandrianen, hun belle histoire nog paraat hebben. Julien Clerc, de Poppy’s, Gerard Lenorman, Michel Fugain….ze kwamen allemaal voorbij en de sfeer was top! De dag werd afgesloten met een heerlijk frans diner en hiermee ging ook de zomerstop in voor de lustrumcommissie.

We kijken terug op een geweldig eerste deel van ons lustrumjaar met veel enthousiaste deelnemers, mooi weer, de baan die er geweldig bij ligt en goed verzorgde horeca door Culinice. Jan Kees Meijer maakt van elk evenement een fantastische compilatie en er zijn foto’s in overvloed; kortom genoeg gelegenheid om terug te kijken op de vele sfeervolle activiteiten.

In september pakken we de draad weer op en gaan we verder met de TOUR D’AMOUR.
Fijne zomer allen,

Warme groet,
De Lustrumcommissie

Start typing and press Enter to search