In Nieuws

Afgelopen zaterdag was er weer een lustrum-evenement; de wedstrijd TOX ON TOUR oftewel de UITWISSELING MET DE DOMMEL.
Uiteindelijk is, in samenspraak met de lustrumcommissie van de Dommel, besloten de wedstrijd en het diner op 1 locatie, dit keer op de Dommel, te laten paatsvinden. En wat een feest is dat geweest!!!!

150 enthousiaste deelnemers die in gemixte flights (broers-zussen-neven-nichten-vrienden-vriendinnen-buren) met Dommel- en Tox-leden, een zonovergoten dag met mini Bossche bollen van bakker de Groot, worstenbroodjes en satė in de baan, een heerlijk diner en maar liefst 2 optredens ! Het dak ging eraf en de voetjes van de vloer!!!

Natuurlijk werd er ook gegolft, we speelden een greensome shotgun wedstrijd in flights van 6.
De wisselbeker werd dit keer gewonnen door de Dommel dus een volgende editie hebben wij met Toxandria de mooie uitdaging hiervoor te gaan strijden. Vanwege de enorme klik met de Dommel en de vele kruisbestuivingen worden er al plannen gesmeed om van deze uitwisseling een traditie te maken en wellicht jaarlijks te laten terugkeren dus houd de nieuwsbrief en de wedstrijdkalender in de gaten.

Kortom, ook dit was weer een geweldige lustrum-activiteit met veel enthousiaste en actieve leden van Toxandria, super dat jullie erbij waren!!!

 

 

Start typing and press Enter to search