Perfectioneren van uw spel.

Wereldklasse

Van oefenen wordt je beter! Dat is een ding dat zeker is. Toxandria heeft genoeg faciliteiten om je golfspel te verbeteren. Zoals een oefenhole voor je slagen van minder dan honderd meter tot en met een oefengreen met bunkers. Op de driving range heb je toegang tot gratis golfballen, zodat je eindeloos kan sleutelen aan je spel.

De tweede verdieping

De driving range bestaat uit twee verdiepingen. Als je met de trap naar boven gaat, krijg je een heerlijk vrij gevoel over een prachtig trainingsveld. Kies uit de diverse targets om je spel aan te scherpen. Nodige onderlinge wedstrijden hebben zich al afgespeeld tussen leden om de bal zo vaak mogelijk in een van de netten te slaan.

Speciaal oefenmateriaal

Hans Berkhout en David van den Dungen stellen ook speciaal oefenmateriaal ter beschikking zoals een swingfan of verzwaarde clubs en tijdens de lessen ook het gebruik van een Trackman. Alle oefenmaterialen staan uitgestalt op de driving range en zijn ook gratis te gebruiken. Opzoek naar iets speciaals om mee te oefenen? Loop vooral even binnen bij de pro’s om je wens te melden.

Professionals

Met Hans Berkhout en David van den Dungen kan jij je spel verbeteren, dus waar wacht je nog op. Zelfs in de avonduren kan je privélessen nemen bij onze toppers. De competitie teams op Toxandria hebben er de afgelopen jaren in ieder geval veel profijt van gehad. Met behulp van de Trackman en video opnames kunnen zij je swing binnen de kortste keren verbeteren.

Start typing and press Enter to search