Culinaire kunst.

Genieten op de club.

De club biedt een uitstekende keuken. Gasten kunnen genieten van eten en drinken in het gastronomisch restaurant, met uitzicht over de golfbaan vanaf het mooiste terras van Breda. Lunchen, dineren of borrelen in een gezellig clubhuis met heerlijk eten. Wat wil je nog meer.

Hoogstaande catering

Het restaurant wordt uitgebaat door Baans Catering. Baans Catering staat dagelijks voor u klaar om overheerlijke lunches en diners voor u te verzorgen in het clubhuis van Golfclub Toxandria. Ook groepen of grotere partijen zijn van harte welkom na een rondje golf. Speciale verzoeken wat het eten betreft? Neem dan zeker even contact op met het restaurant.

Het Maandmenu

Op Toxandria houden wij van afwisseling en daarom heeft Baans Catering het fantastische initiatief genomen om voor ons maandelijks een nieuw menu op te stellen. Verbluffend lekker en elke maand keuze uit iets nieuws in plaats van een vaste kaart die het hele jaar hetzelfde is. Kijk snel wat deze maand op het menu staat om van te genieten.

Ontspannen na een lange dag

Heb je een heerlijk dagje gegolft, dan wil je vaak lekker even in de bank zitten met een drankje en een nootje. De tv staat aan op een de golfkanaal of natuurlijk wat anders. Alles is zo ingericht dat jij je thuis voelt en lekker kan ontspannen. In de winterperiode doen wij met alle plezier de open haard aan om een heerlijke sfeer te creëren binnen ons clubhuis.

Openingstijden

Maandag: vanaf 09:30
Dinsdag: vanaf 09:30
Woensdag: vanaf 09:30
Donderdag: vanaf 09:30
Vrijdag: vanaf 09:30
Zaterdag: vanaf 09:30 (diner graag reserveren vóór 18 uur)
Zondag:  vanaf 09:30 (diner graag reserveren vóór 18 uur)

Start typing and press Enter to search